Fliserens fjerner effektivt pletter, alger og mos

Hos MB Entreprenør & Anlæg udfører vi fliserens for blandt andet husejere og kommunale myndigheder. Tidens tand kan sætte sine spor i form af for eksempel pletter, alger, mos og pest på ens fliser. Det gør fliserne kedelige at se på, men det kan en professionel fliserens rette op på.

En professionel fliserens ødelægger ikke fliserne

Det er naturligvis muligt at bruge knofedt til at rense sine fliser, men det er et stort arbejde, og det er ikke altid nok. Alternativt kan man bruge en højtryksspuler, men forkert brug kan ligefrem skade mere end at gavne. Fugerne kan blive ødelagt, og overfladerne kan miste sin modstandsdygtighed. Ofte bør man afslutte en fliserens med en imprægnering, så fliserne ikke ender med at blive grimmere end før.

Vi tilbyder en professionel og effektiv fliserens, og hvis det er nødvendigt, kan vi også imprægnere fliserne, så de beholder deres modstandsdygtighed. En professionel fliserens fjerner alger, mos og pest samt de fleste former for pletter. Det er naturligvis ikke altid muligt at fjerne alle pletter. Dog bestræber vi os altid på at gøre fliserne så flotte som muligt, ligesom vi naturligvis udfører arbejdet til rette til og til den aftalte pris.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 30 740 500 for at aftale nærmere, eller skrive til os via formularen forneden.