Haveservice i parker, anlæg, haver og fællesområder i Nordjylland

​Hos MB Entreprenør & Anlæg tilbyder vi haveservice for haveejere samt for boligforeninger, institutioner og andre med grønne arealer og parker i hele Nordjylland. Mange af vores kunder er haveejere, som ikke selv har tid eller kræfter til at ordne haven, eller som vil salgsklargøre deres hus, og derved benytter vores haveservice. Vi har bl.a. kunder i Aalborg, Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn.

Anlæg, græsslåning, beskæring og anden haveservice

Vores haveservice kan række over en lang række ydelser, ligesom det kan være en fast aftale, hvor vi kommer jævnligt, men det kan også være, at vi blot kommer et par gange om året. Desuden kan det være en enkelt opgave, fordi haven har vokset dig over hovedet. Eller måske har du brækket dit ben, eller måske har I en virksomhed, hvor havemanden er syg.

Vi kan anlægge en ny have, lægge belægning eller omlægge en ældre have. Vi kan også klippe græs, fjerne ukrudt og beskære buske og træer. Det kan også være, at du ønsker en ny hæk, eller du vil have flyttet nogle buske. Mange af vores opgaver består dog af vedligeholdelse, hvor vi udfører alt havearbejdet, eller hvor vi udfører dele af havearbejdet. Vi kan med andre ord tilpasse vores haveservice efter dine ønsker og behov.

Du kan læse mere om vores jordarbejde her.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 30 740 500 for at aftale nærmere, eller skrive til os via formularen forneden.