Imprægnering af fliser beskytter mod mos og alger

Hos MB Entreprenør & Anlæg tilbyder vi imprægnering af fliser for især husejere, virksomheder og kommunale myndigheder. Det er fordelagtigt med imprægnering af fliser, fordi det giver en vandafvisende overflade. Derved bliver det nemmere at rengøre fliserne. Samtidig bliver fliserne mere modstandsdygtige over for alger og pletter.

Det er vigtigt med imprægnering af fliser efter rens

Det kan være nødvendigt med imprægnering af fliser efter en grundig rengøring, fliserens eller højtryksspuling, fordi det kan fjerne den beskyttende overflade. Man skal altid være varsom med især højtryksspuling af fliser, fordi det kan ødelægge dem. Men der kan være situationer, hvor det er den eneste måde at få dem flotte igen.

Imprægnering af fliser medfører, at der sker en kemisk reaktion i flisens overflade. Samtidig fordeler imprægneringen sig rundt i luftlommer og lignende. Det medfører, at huller og ujævnheder bliver lukket af, således det bliver vanskeligere for mos, alger og flisepest at sætte sig fast på overfladen.

Vi sætter altid en stor ære i, at vores fliserens og imprægneringer bliver udført til rette tid, til den aftalte pris og i bedst mulige kvalitet, så de kan holde i lang tid

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 30 740 500 for at aftale nærmere, eller skrive til os via formularen forneden.