​Hos MB Entreprenør & Anlæg ApS tilbyder vi alle former for udendørs belægning og brolægning på private og offentlige arealer. Det kan også være et parkanlæg, et torv, et fortov eller en gågade. Vi udfører gerne brolægning for husejere, entreprenører, virksomheder og offentlige myndigheder samt alle andre, der ønsker en ny, flot og solid belægning i blandt andet Aalborg, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn og resten af Nordjylland.

Vigtigt med en god bund ved brolægning

Mange forsøger selv at udføre belægningsarbejde på deres terrasse eller i deres indkørsel, men det er vanskeligt, hvis man ikke er fagmand. Regn, frost og daglig brug kræver en ordentlig bund, så belægningen ikke bliver ujævn, og så eventuelle fliser ikke knækker. Dertil kommer, at nedbør kan skade husets sokkel, hvis det løber i den forkerte retning.

Læs også mere om vores snerydning.

Få hjælp af en dygtig og erfaren brolægger

Vi er din profesionelle brolægger. Vi er eksperter i at lægge brolægning, men også i anlæg og haver, og vi har stor erfaring med at lægge belægninger, som bliver smukke og funktionelle, og som bliver solide og holdbare, så de kan holde mange år. Vi sætter i det hele taget en stor ære i, at vores arbejde altid afleveres til rette tid, til den aftalte pris og i den bedst mulige kvalitet.