Vi har mange års erfaring med denne metode inden for jordfortrængning, samt nedgravning og installation af rør. Vi er kendt for altid at udføre kvalitetsarbejde.

Jordfortrængninger kan anvendes, når det drejer sig om rør fra ø32mm til ø130mm. Med denne metode er der ingen jord der skal fjernes og dermed ingen generende opgravning af vejbaner.

Dette er med til at gøre metoden til en billig anlægsmetode. Dog er der et minimumskrav til dybden og præcisionen er usikker, men dette tager vi naturligvis højde for i vores udførelse af jordfortrængning.

De mange år i branchen giver os de helt rigtige forudsætninger for at tilbyde jordfortrængning/raket boring i hele Jylland. I mere end 25 år har vi udført kvalitetsarbejde og har et godt renommé i forbindelse med underboringer, hvor jordfortrængning blot er en af de metoder vi benytter.

Jordfortrængning er en form for raketboring, Denne metode bliver typisk anvendt på korte strækninger ved eksempelvis etablering af nyt vandstik til private hjem. Står du og mangler en kompetent fagspecialist til jordfortrængning, er vi den  rette til opgaven.

Læg nye rør hurtigt og effektivt med jordfortrængning

Når vi kommer ud til en opgave, foretager vi altid en grundig vurdering af, hvilken type underboring der skal til, og der indhentes ledningsoplysninger, så vi kan forholdes os til eventuelle eksisterende rør og ledninger på stedet.

Vil du høre mere om vores forskelligartede løsninger – herunder jordfortrængning, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

Rådgivning er en stor del af vores arbejde, da vi har stor erfaring og ekspertise på dette nicheområde , også med komplicerede opgaver på uvejsomme steder. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og udfører altid vores arbejde med stor præcision og omhu, så vi leverer et godt resultat.